Kifutó
BATISTE SZÁRAZSAMPON CHERRY 200ML
BATISTE SZÁRAZSAMPON CHERRY 200ML

BATISTE SZÁRAZSAMPON CHERRY 200ML

1.278 Ft
Termékkód: 53613
Kiszerelés: 200 ml
Egységár: 6.389 Ft / L
Ez a termék jelenleg nem kapható.
12 pont regisztrált vásárlónk számára
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

BATISTE SZÁRAZSAMPON CHERRY 200ML

Butane, Isobutane, Propane, Oryza sativa starch, Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Distearyldimonium chloride, Cetrimonium chloride.

Bolondítsa meg haját egy menő és egyben retró illattal. Csak rázza fel a szárazsampont, fújja a hajra, masszírozza bele a fejbőrbe és már érezni is lehet frissítő hatását. Alapillatát különböző gyümölcsjegyek teszik még tökéletesebbé, mint a cseresznye, a kiwi, a sárgadinnye és az erdei gyümölcsök.

Felhasználható: gyártástól számított 3 évig. 
Figyelmeztetés: 
A flakonban túlnyomás uralkodik. Napfénytől védendő. Nem érheti 50C/120F hőmérsékletet meghaladó hő. Ne lyukassza ki, vagy égesse el, még használat után sem. Ne permetezze nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra. Minden tűzforrástól tartsa távol, használat közben tilos a dohányzás. Szembe ne kerüljön! Gyermektől távol tartandó. Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Kizárólag külső használatra. Csak az utasítások szerint használja! Nem rendeltetésszerű használata, a flakon tartalmának szándékos koncentrálása és belélegzése az egészségre káros és végzetes lehet.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 november

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.